Spaanse Wijn organiseert regelmatig wijnproeverijen. Zou u het leuk zou vinden dat wij een keer een proeverij bij u op uw bedrijf komen geven of wilt u op de hoogte gehouden worden van proeverijen stuurt u dan een e-mail naar info@spaansewijn.net.


Wilt u iemand een orgineel cadeau geven en een leuke avond organiseren dan kunt u ook eens contact met ons opnemen. Wij garanderen dat het een avond wordt om niet snel te vergeten. De wijnproeverijen worden op verschillende locaties gehouden, in winkels, slijterijen, bedrijfskantines maar ook bij u thuis.

Heeft u ook al om u heen gehoord dat biologische wijnen heel lekker kunnen zijn en wilt u dat eens zelf "aan den lijve" ondervinden. De wijnen die we laten proeven tijdens de proeverijen zijn exclusieve hoog-segment wijnen uit de kwaliteitsgebieden van Spanje, de Ribera del Duero, Rioja, Navarra, Castilla y León, La Mancha of Zaragoza.


Na een inleiding over Spanje, de Spaanse cultuur, Spaanse wijnen en druifsoorten wordt getoond hoe je een wijn het best kan proeven, welk glas je gebruikt en hoe je een smaak geheugen kan trainen. Met het verhaal over de wijnen die we voeren en de bodega's waar ze vandaag komen gaan de wijnen een leven leiden.

Als u geïntereseerd bent in een proeverij kunt u ons een e-mail sturen of ons bellen:

info@spaansewijn.net (06-50608548)

  Spaanse wijn  

<-- terug